Volvo-dealer Cappendijk Auto's bij de beste zes dealers in Nederland

Geplaatst op 12 dec 2018

Een beetje trots mag Cappendijk Auto's in Terneuzen best zijn.

Voor de vierde keer op rij won het familiebedrijf de felbegeerde Volvo Excellent Dealer Award. In 2018 zijn er slecht zes Nederlandse Volvo Dealers die zich zo mogen noemen.

De erkenning van Volvo Car Nederland voor Cappendijk Auto's is veelzeggend. Van iedere Volvo-dealer wordt een meer dan uitstekende dienstverlening verwacht. Elk jaar onderzoekt Volvo Car Nederland op tien criteria, variërend van eerste klantencontact tot het laatste stukje nazorg, de klanttevredenheid. Alleen de Volvo-dealers die uitblinken op de hoge maatstaf krijgen het predicaat Excellent Dealer. "Ja, we zijn de Volvo-dealer voor Zeeuws-Vlaanderen omdat bij ons de klant echt centraal staat. We weten wie onze klanten zijn en in welke auto ze rijden. Van de showroom tot de werkplaats geven klanten ons minimaal een negen. Daar moet je niet over praten, klanten moeten dat zelf ervaren", zegt verkoper Peter van Galen. De persoonlijk aanpak van Cappendijk Auto's past prima bij het familiebedrijf dat Cappendijk al sinds 1936 is, het sluit ook naadloos aan op de visie van Volvo die niet de auto, maar de mens centraal stelt.

Premium merk

"Je ziet de mens ook terug in de doelstellingen van Volvo", zegt eigenaar Marcel Cappendijk. "Als enige merk zeggen ze onomwonden dat er vanaf 2020 in een nieuwe Volvo niemand meer om het leven komt of zwaargewond raakt door een verkeersongeval". Het Zweedse merk onderscheidt zich van oudsher op het gebied van veiligheid. Ook het hoogwaardige materiaalgebruik voor het interieur met veel houtafwerking en speciale leersoorten creëert rust. Van Galen: "Een Volvo heeft alle functies die je van een premium merk mag verwachten, maar tijdens het rijden zijn de onmiddellijk in het oog springende functies gereduceerd tot het noodzakelijke". Met haar excellente rijeigenschappen, prachtig markante uitstraling in zowel interieur als exterieur en met de op eenzame hoogte staande service heeft Volvo zich met gepaste zelfverzekerdheid tussen het selecte rijtje van premium automerken gemanoeuvreerd maar de toon blijft hetzelfde. Rustig.

Voorraadvoordeel

Bij Volvo volgen de indrukwekkende innovaties elkaar in een rap tempo op. "Ze zijn heel ver met nieuwe technieken en wij volgen door steeds de kennis en kunde van onze medewerkers daarop aan te passen en de nieuwste innovaties in onze showroom te tonen", vertelt Marcel Cappendijk. Om helemaal up-to-date te blijven vervangt Cappendijk Auto's een aantal voorraad- en showroommodellen die in principe splinternieuw zijn. Zo mogen de voorraadmodellen van de V40 Dynamic Editions en de V60 model 2018 momenteel met extra voorraadvoordeel weg. Ook heeft Cappendijk een nieuw V90 Cross Country showroommodel met korting beschikbaar. Je kan voor de mogelijkheden bellen, mailen of gewoon langskomen. "Iedereen is van harte welkom om helemaal vrijblijvend een kijkje in de showroom aan de Haarmanweg in Terneuzen te komen nemen. Wij zorgen voor de verse koffie".

'Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen'