Volvo Cappendijk sponsort MHC Olympia en Rapide

Geplaatst op 29 oktober 2013
Koop of lease een nieuwe VOLVO en steun daarmee de club met € 1.000,= !!

Vol trots introduceren Volvo Cappendijk en MHC Olympia en Rapide de Volvo Clubbonus. Er is méér in het leven dan een Volvo. Daarom heeft Volvo Cars Nederland onlangs de Volvo Clubbonus geïntroduceerd, zo worden hockeyclubs ook regionaal ondersteund.

Volvo Cars Nederland is al lange tijd officieel Partner van de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond. Volvo en hockey passen namelijk uitstekend bij elkaar. Onlangs is het contract met de KNHB verlengd en gaat Volvo zich nadrukkelijker richten op de Nationale Jeugdteams. Volvo investeert daarmee langdurig in de hockeytoekomst. Net zoals Volvo ook investeert in het succesvolle Team Volvo for Life – ambassadeurs Taeke Taekema, Naomi van As, Ellen Hoog en Sophie Polkamp.
Het is niet ondenkbaar dat één van de ambassadeurs in de toekomst een clinic komt geven voor de jeugd van MHC Olympia of Rapide.

De Clubbonus wordt uitgekeerd aan de hockeyclub indien een lid van de vereniging een nieuwe Volvo koopt of least bij de erkende club-dealer. Als clublid kunt u dit melden bij de vereniging (niet vergeten dus !!). "De Clubbonus is een interessante actie voor zowel de club als ons”, vertelt Marcel Cappendijk, directeur/eigenaar van de Volvo-dealer. "De vaste sponsorvergoeding komt van de dealer en de Clubbonus van Volvo Cars Nederland, clubleden hoeven niet bang te zijn dat de bonus ten koste gaat van inruil of korting op de nieuwe Volvo”. Zowel de club als de dealer hebben baat bij een hoog Volvo-gehalte onder de leden!