Over ons

Autobedrijf Cappendijk is opgericht in 1936 met nieuwbouw aan de Axelsestraat in Terneuzen.

In die tijd werden de merken Austin, en later, Datsun en Skoda verkocht. Wat verder in de tijd, half jaren ’60, werd het merk Peugeot vertegenwoordigd. In die tijd werden grote stappen gezet in de professionalisering van het bedrijf en werd de kiem gelegd voor de goede reputatie die autobedrijf Cappendijk in de regio geniet.

Nu is Autobedrijf Cappendijk al zo’n 40 jaar officieel Volvo dealer in Zeeuws-Vlaanderen en sinds 2019 zelfs voor geheel Zeeland. Cappendijk heeft een Volvo vestiging in Terneuzen en in Goes.

Doordat wij al zo lang Volvo dealer zijn, heeft het personeel zeer veel specifieke Volvo kennis in huis op technisch gebied, maar men wordt nog steeds op hoog niveau getraind om een zo hoog mogelijke service te kunnen waarborgen.

Alles rond uw auto vindt u bij ons.
Onderhoud en reparaties, onderdelen, verkoop nieuwe en gebruikte Volvo’s, autoleasing en financiering, airco service, winterwielen service , etc.

Tijdens een reparatie of service beurt kunt u bij ons wachten in de gezellige koffiehoek. Doordat er gewerkt wordt volgens de nieuwe Volvo Personal Service (VPS) manier , zijn de wachttijden relatief kort. Maar u kunt ook een gratis leenfiets gebruiken of een vervangauto reserveren.

Verder doet Cappendijk veel aan sponsoring bij diverse sportclubs (voetbal, hockey, tennis) in de regio en ook steunt Cappendijk diverse evenementen(havendagen, lange strange tocht) en  goede doelen, zoals stichting “ALS het je raakt”.

Ook zijn de vestigingen van Cappendijk “Erkend Duurzaam” gecertificeerd.

600_gia05096.jpg

600_gia00824.jpg
600_foto_wpl_goes.jpg