Verantwoord ondernemen

 

400_p27_400_pgia7063.jpg

 

Samen vegen we ALS van de kaart

In 2012 overleed de (schoon)vader van Elize en Ramon Putters en Femke van Veen aan de genadeloze ziekte ALS. 
Samen namen Elize, Ramon en Femke het initiatief om met een stichting mensen te activeren om samen met Stichting ALS Nederland geld in te zamelen voor onderzoek om deze genadeloze ziekte van de kaart te vegen. 

Inmiddels is Stichting ALShetjeraakt uitgegroeid tot een volwaardige regioafdeling van Stichting ALS Nederland. 

Wielrennen, zwemmen, lopen, (elektrische) fiets, allemaal acties om geld in te zamelen voor ALS.

Amsterdam City Swim 
en Tour du ALS zijn de pijlers. Daarnaast zijn er veel regionale activiteiten.

Wilt u op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Like dan onze Facebook pagina en/of meld u aan voor onze nieuwsbrief. Dat kan eenvoudig door te klikken op de buttons onderaan deze pagina. 

Stichting ALShetjeraakt heeft de ANBI-status en kent een aantal zeer belangrijke kernwaarden, zoals een strikt anti strijkstokbeleid.  

In ons actuele beleidsplan kunt u helder teruglezen wat onze motivatie is, welk doel we nastreven en welke werkzaamheden daarbij horen. 

Verder leest u hoe wij omgaan met de fondsen die we binnenhalen en hoe dit wordt beheerd en besteed.

Mocht u vragen hebben over onze Stichting, neem contact met ons op. Ook als u wilt helpen in onze strijd, horen wij dat graag. 

We denken graag mee met organiseren van activiteiten en we hebben inmiddels een behoorlijk netwerk opgebouwd om te kunnen ondersteunen in diverse acties ten behoeven van de strijd tegen ALS.

Surf over onze website en leer ons kennen. Zwem, fiets of loop met ons mee. Of wordt vrijwilliger! Iedereen kan met ons meedoen!

We hebben u allemaal nodig om ALS van de kaart te vegen!

400_news_166.jpg

 

 

 

Verbeterpunten

Erkend Duurzaam heeft zich bewezen als een uitstekend handvat voor bedrijfsspecifieke invulling en bewustwording op het gebied van MVO en duurzaamheid. Steeds vaker stellen grote afnemers zoals fleetowners, verzekering- en leasemaatschappijen en (lokale) overheden eisen aan duurzaamheid en MVO in hun inkoopvoorwaarden. Mocht u vragen of verbeterpunten m.b.t. duurzaam ondernemen hebben, dan kunt u deze mailen naar info@cappendijk.nl

400_news_157.jpg

 

 

 

Pelican Rouge koffie

Het gebruiken en drinken van Pelican Rouge Moulu Fairtrade koffie. Met deze (h)eerlijke koffie steunt Cappendijk duurzaamheidsprojecten in koffieproducerende landen.

 

 

 

 

 

400_news_160.jpg

 

 

 

Erkend duurzaam

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is een verantwoordelijkheid van ieder bedrijf. Bij ons staat dit hoog op de agenda. Wij hebben met z'n allen de taak om ons milieu, onze omgeving te koesteren. In dit plaatje past ook het behalen van het certificaat Erkend Duurzaam van de Bovag. Wat betekent Erkend Duurzaam concreet in onze dagelijkse praktijk? Wij hebben maatschappelijk verantwoord en duurzaam handelen in onze bedrijfsvoering verankerd. Dat betekent dat wij bijvoorbeeld alleen stille en zuinige banden verkopen en de gebruikte banden op een milieuvriendelijke wijze afvoeren. Datzelfde geldt voor de smeermiddelen en andere onbruikbare materialen. Het Dus Recycle Concept voor Automotive is door Bovag verkozen als het beste afval-inzamelconcept voor de autobranche. Ook hebben wij groene stroom en gaan zuinig om met energie.

400_sbb-beeldmerk.png

 

 

 

Als je een opleiding volgt, moet je stage lopen of heb je een leerbaan bij een 'erkend bedrijf'. Dat is een bedrijf met een veilige leeromgeving, waar je deskundig wordt begeleid.

Wij geven jou de kans om bij ons om stage te lopen.

Voor meer info kan je contact opnemen met één van onze vestigingen.