Dit is de toekomst

Schakel over naar 's werelds eerste luxe diesel Plug-in Hybrid, welke ook rijdt op pure elektriciteit. U kunt met een volle accu tot 50 kilometer rijden zonder uitstoot van CO2, in dezelfde auto waarmee u extreem comfortabel over het continent kunt rijden met een maximale actieradius van wel 900 kilometer.

We zijn erg toegewijd om elektrische Volvo's te ontwikkelen waarin het leuk is om te rijden, zoals de Volvo V60 Plug-in Hybrid. Deze hybride auto biedt u de keuze om volledig elektrisch te rijden, of de dieselmotor en elektrische aandrijving efficiënt en krachtig te laten samenwerken.

Tijdens het besturen van de V60 Plug-in Hybrid hoeft u geen compromissen te sluiten, dankzij de keuze uit 3 rijmodi: Pure, Hybrid en Power. Het brandstofverbruik in de Hybrid-modus bedraagt slechts 1,8 liter per 100 km (48 g/km CO2-uitstoot) (NEDC-rijcyclus).

Daarnaast kan de bestuurder kiezen om het gecombineerde vermogen van de diesel- en elektrische motor aan te spreken voor krachtigere prestaties: 158+50 kW (215+68 pk) aan vermogen, 440+200 Nm aan trekkracht en een acceleratie van 0-100 km/uur in 6,1 seconden.

 

 

Lease vanaf € 999

Met Volvo Car Lease rijdt u de Volvo V60 Plug-in Hybrid al 
vanaf € 999 per maand*. 
Volvo Car Lease biedt u de toegevoegde waarde:

 

- Uw V60 Plug-in Hybrid leasen bij de bron, Volvo;
- Gebruiksgemak zonder risico van afschrijving en onderhoud;
- Onderhoud en schade altijd via één adres: uw Volvo-dealer;
- Aantrekkelijk leasetarief door een gunstige restwaarde;
- Géén beperking in gebruik van het aantal winterbanden;
- Mogelijkheid van koopoptie bij einde contract.

Vraag hier vrijblijvend een lease offerte aan.

 

* Op basis van Full Operational Lease, 
looptijd 60 maanden en 20.000 km per jaar.

 

Sterk aanbod

De Volvo V60 Plug-in Hybrid D6 AWD is verkrijgbaar voor 
€ 63.995 als zeer complete Summum variant. Leder bekleding, RTI navigatie en Dual Xenon verlichting met adaptieve bochtverlichting zijn nog maar enkele voorbeelden van de omvangrijke uitrusting.

Daarnaast kunt u uw hybride Volvo nog verder verfijnen met diverse aantrekkelijke Lines, waarin verschillende opties als combinatie extra aantrekkelijk zijn geprijsd. Zo geeft de Driver Support Line naast veiligheid, ook comfort een extra dimensie. En de Hybrid Technology Line geeft extra functionaliteit met onder andere Volvo On Call.

 

   

 

Fiscale voordelen

Dankzij de 7% bijtelling kunt u de V60 Plug-in Hybrid al rijden vanaf € 157 netto bijtelling per maand (bij 42% inkomsten-belasting). De 7% bijtelling is van toepassing gedurende 60 maanden.

Op de Volvo V60 Plug-in Hybrid is in 2014 milieu-investeringsaftrek (MIA) mogelijk. Deze aftrek bedraagt voor in 2014 getekende orders € 1.687,50. 

Voor de MIA is, in verband met een landelijk maximaal budget, aanmelding bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederlandvereist. Deze aanmelding moet plaatsvinden binnen 3 maanden na de orderdatum. De regeling kan op enig moment door Agentschap NL gesloten worden.

Naast de MIA is er nog meer fiscaal voordeel te behalen. Zo is de V60 Plug-in Hybrid tot en met 2015 vrijgesteld voor de wegenbelasting. Ook geldt een vrijstelling van BPM.

 

 

 

Innovaties

Zweden zijn innovatief. Ze zijn niet alleen slim, maar ze kijken ook graag vooruit. Want met het oog op de toekomst en uw rijplezier zijn we bij Volvo continue bezig met innoveren.

 

Klik hier en ontdek onder andere hoe u uw Volvo V60 Plug-in Hybrid publiek kunt opladen en het gemak van bijvoorbeeld Volvo On Call.

 

 

 

 

Veilig laden - health check

Volvo hecht veel belang aan het veilig opladen van uw Volvo V60 Plug-in Hybrid. Met een volle accu kunt u de voordelen van deze auto volledig benutten.

Daarom heeft Volvo in Nederland een tweetal voorkeurs-leveranciers geselecteerd, Nuon en The New Motion.

Om het laden zo veilig mogelijk te maken wordt iedere koper van de V60 Plug-in Hybrid door Nuon benaderd voor een kostenloze health check. Ook kunt u The New Motion benaderen voor een kostenloze health check.

Een offerte voor een laadinstallatie kunt u aanvragen bij Nuon ofThe New Motion.

 

Laadkabels en passen

Om uw Volvo V60 Plug-in Hybrid op te laden zijn er drie verschillende typen laadkabels leverbaar. Voor 2014 is de standaard geleverde laadkabel voorzien van een Mennekes stekker. Daarmee speelt Volvo in op de standaardisering van de Mennekes-aansluiting van publieke laadpalen in Nederland en in andere Europese landen.

 

- Mennekes stekker (publiek laadpunt / thuis laadinstallatie)
- Schucko (standaard geaard stopcontact)
- CEE stekker (campingstekker)

 

Met een laadpas kunt u uw auto opladen met een publiek laadpunt en uw stroomverbruik verrekenen. Zowel Nuon alsThe New Motion beschikken over deze laadpassen.

 

Eco-Training

Een moderne auto vraagt een moderne rijstijl. Het realiseren van een laag brandstofverbruik is een harmonieus samenspel tussen verkeersinzicht, voertuigbediening en het gebruik maken van de innovaties waarvan Volvo haar producten voorziet.

De Volvo V60 Plug-in Hybrid Eco Training is een gebruikerstraining pur sang om u optimaal gebruik te laten maken van de Plug-in Hybride technologie. Op deze wijze kan u het maximale rendement uit de prestaties van uw auto halen.

Deze training wordt door Volvo kostenloos aangeboden aan alle V60 Plug-in Hybrid klanten.

 

Veiligheid

De filosofie van Volvo is dat een elektrisch aangedreven auto net zo veilig moet zijn als elke andere Volvo. Dit wordt onderstreept door de meest recente Euro NCAP-resultaten: de nieuwe Volvo V60 Plug-in Hybrid behaalde namelijk de hoogste veiligheidsscore ooit voor een plug-in hybrid.

 

De score van vijf sterren in de Euro NCAP-tests, waarin onder meer een frontale botsing bij 64 km/uur plaatsvond, laat zien dat de V60 Plug-in Hybrid hetzelfde hoge veiligheidsniveau biedt als de standaard V60.

xc40